Garage

Garage Engels is al sinds 1989 een vaste waarde in Malderen en omstreken. Wij zijn gevestigd in de Leopold Van Hoeymissenstraat 42. De zaakvoerder Francis Engels maakte van de garage een succesvolle zaak dankzij kennis, vaardigheid, passie en toewijding voor zijn werk. Dit leidde ertoe dat ook zijn zoon Koen in 2002 mee in de zaak stapte om later in de voetsporen van zijn vader te treden.

Iedereen kan bij ons terecht voor onderhouds-, mechanische en elektronische herstellingen van alle merken. Zowel personenwagens als bestelswagens. Wij beschikken ook over de nodige diagnoseapparatuur met betrekking tot het uitlezen en herstellen van voertuigelektronica. Hiervoor volgen wij permanent bijscholingen.

Garage - Takeldienst Engels
Garage - Takeldienst Engels

Ben je op zoek naar een jonge tweedehands wagen of een nieuwe wagen? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij gaan op zoek naar een geschikte tweedehands wagen binnen uw budget én met de gewenste opties. Voor een nieuwe wagen kan u ook steeds bij ons terecht. Wist u dat de fabrieksgarantie van uw wagen steeds blijft gelden? Lees hier meer over op onze website bij 'Producten en diensten'.

Wij staan garant om een kwaliteitsvolle service te geven aan onze klanten tegen een goede prijs/kwaliteitverhouding.